Om os

Vores historie

Hvad er NewQue.dk

NewQue.dk er en dansk webshop, der blev etableret midt 2014.  NewQue.dk drives med henblik på at forhandle unikke og innovative teknologi og gadgets produkter. Vi specialiserer os i at forhandle nye gadgets til danskerne. Vi er på rigtig mange af produkterne Danmarks eneste forhandler. Vores mål er, at du som kunde får den absolut bedste købsoplevelse når du handler hos os.

Missionen er, at sælge de nyeste teknologi og gadgets produkter, med den vision at gøre din hverdag nemmere og sjovere! Vi vil give danskerne muligheden for en række nye og innovative produkter. Derfor hører vi også meget gerne fra dig, hvis du kender til et produkt, du mener passer ind i vores sortiment af innovative gadgets. Hos NewQue.dk er kunden i højsædet, hvilket gør at vi med garanti lover dig et hurtigt svar. Skulle du have spørgsmål om en ordre eller produkt, anbefaler vi dig at gøre brug af vores kontaktformular.

 

Fri fragt v/399,- og hurtig support

Vi giver dig fri fragt ved ordre over 399kr – Ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger. Skulle du have spørgsmål til din ordre eller noget helt andet, så kan du nemt og hurtigt kontakte os.  Vi anbefaler at gøre brug af vores vores kontaktformular eller mail til info@newque.dk for spørgsmål en konkret ordre eller produkt. Vi garanterer dig et hurtigt svar.

 

Afhentning af vare

Vi giver dig også muligheden, for at afhente direkte hos os på amager – dette er naturligvis uden yderligere omkostninger, end varens pris! – det vælger du blot under dit køb lige før betaling. – derefter kan det aftales via mail eller telefon – også i weekends – kræver blot vi aftaler det først.

 

NewQue 

NewQue.dk – v/Balken Import
Norgesgade 32, 1tv
2300 Kbh S

Telefon: 20852121

CVR-nummer: 26064120

HVORFOR VÆLGE OS

Gratis Fragt

Gratis fragt på alle ordre over 399kr – det er nemt, at finde vare du mangler eller ikke vidste du manglede på vores side – kig dig omkring

Online Support 24/7

Vi svare altid meget hurtigt på mails eller på henvendelser via kontakt formularen

Hurtig Afsendelse

Vi afsender altid varen hurtigt – vi har ingen vare som du kan bestille, som ikke er på lager – derfor er der ingen ventetid – du bestiller – vi sender!

Vi forlænger returretten til 11 Januar 2019 allerede fra nu.
Så køb dine julegaver i god tid – med samme sikkerhed!