Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Om os

Hvad er NewQue.dk

NewQue.dk er en dansk webshop, der blev etableret midt 2014.  NewQue.dk drives med henblik på at forhandle unikke og innovative teknologi og gadgets produkter. Vi specialiserer os i at forhandle nye gadgets til danskerne. Vi er på rigtig mange af produkterne Danmarks eneste forhandler. Vores mål er, at du som kunde får den absolut bedste købsoplevelse når du handler hos os. Du betaler kun for produktet – forsendelsen, den giver vi dig!

Missionen er, at sælge de nyeste teknologi og gadgets produkter, med den vision at gøre din hverdag nemmere og sjovere! Vi vil give danskerne muligheden for en række nye og innovative produkter. Derfor hører vi også meget gerne fra dig, hvis du kender til et produkt, du mener passer ind i vores sortiment af innovative gadgets. Hos NewQue.dk er kunden i højsædet, hvilket gør at vi med garanti lover dig et hurtigt svar. Skulle du have spørgsmål om en ordre eller produkt, anbefaler vi dig at gøre brug af vores kontaktformular.

Gratis levering og hurtig support

Vi giver dig gratis levering, og du betaler derfor kun produktets pris. Ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger. Skulle du have spørgsmål til din ordre eller noget helt andet, så kan du nemt og hurtigt kontakte os. Vores supporter er klar på vores live-chat. Vi anbefaler at gøre brug af vores vores kontaktformular eller mail til info@newque.dk for spørgsmål en konkret ordre eller produkt. Vi garanterer dig et hurtigt svar.

NewQue 

NewQue.dk – v/Balken Import
Norgesgade 32, 1tv
2300 Kbh S

CVR-nummer: 26064120
P-nummer: Afventes